.

.

Polica za knjige-akrilni Držači za knjige polica za knjige dekoracija radne površine stalak za pohranu stalci za knjige pribor

Polica za knjige-akrilni Držači za knjige polica za knjige dekoracija radne površine stalak za pohranu stalci za knjige pribor

HRK 42.08
Roba
Dostupno je narudžbi

Različiti stilovi, odaberite kako želite. Izrađena od akrila, prozirna polica za knjige lako se kombinira s raznim knjigama i drugim predmetima, dajući uredu, domu, školi i knjižnici prekrasan izgled. Zaobljeni rubovi nisu oštri rubovi. Ne morate brinuti da će vam police ogrebati ruke ili knjige. Polica za knjige u obliku slova L ne zauzima vizualni prostor police za knjige i gotovo je nevidljiva. Lagane su i drže knjige mirnima. Prozirne police za knjige lakše je pokupiti nego bilo koje Police za knjige u boji. Bilo da se radi o polici za knjige, stolu, uredu ili učionici, ne morate brinuti o odabiru. Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, kontaktirajte nas putem e-pošte, odgovorit ćemo u roku od 24 sata sa zadovoljavajućim rješenjem.Specifikacija : Držači za knjige izrađeni su od akrilnog materijala koji je dovoljno jak da stane nekoliko knjiga bez grebanja vašeg namještaja.Držači za knjige upotpunit će krajolik vaše radne površine, dobro ukrasiti vaš dom, stvoriti osobni prostor za vas i dodati stil vašem uredu ili domu.Prozirni držači za knjige omogućuju vam jednostavan pristup omiljenim časopisima, vodičima za kuhanje, pa čak i udžbenicima, a vaše publikacije održavaju čistima, cjelovitima i bez prašine i bora.Bit će izvrstan poklon za ljubitelje knjiga i one koji žele razviti interes za knjige. Također lijep ukras. Savršeno za radni prostor, dom, uredski stol ili školu, dajući vam uredan izgled.Naziv proizvoda : Držači za knjige Materijal : Akril značajke : neklizajuće, višenamjenske, praktične dimenzije : 13cm 10cm 10cm Napomene : zbog različitih postavki osvjetljenja i zaslona, boja proizvoda može se malo razlikovati od slike.Uzmite u obzir male razlike u veličini zbog ručnih mjerenja.Paket uključuje : 1 stalak za knjige možete nam poslati e-poštu kako bismo objasnili koji vam je predmet potreban, ako imate bilo kakvih problema s našom robom, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo vam pomoći u roku od 24 sata. Naša je odgovornost osigurati da naši kupci budu 100% zadovoljni našim proizvodima.

Svojstva

The bookends are made of acrylic material, strong enough to hold multiple books without scratching your furniture.:
Bookends add a landscape to your desktop, decorate your home well, give you a personal space, and add a lot of style to your office or home.:
Transparent bookends give you easy access to your favorite magazines, cookbooks and even books, and keep your publications clean, complete, dust-free and wrinkle-free.:
Would be a great gift for book lovers and those looking to develop an interest in books. Also a nice decoration. Perfect for workspace, home, office desk or school, giving you a neat desk.:
Product name:
Bookends
Material:
acrylic
Features:
non-slip, multi-purpose, practical
Dimensions:
13cm x 10cm x 10cm
notes:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
The package includes:
1 Bookend Rack:
You can send us an email to explain the product you need, if you have any problem with our item, please don't hesitate to contact us, we will help you within 24 hours. We are obligated to ensure that our customers are 100% satisfied with our products :

Najbolje ponude u kategoriji