.

.

Adapter za Ada7 + pretvara žičani dongle u bežični, bežični adapter, pogodan za automobile s tvorničkim adapterom od 2017.

Adapter za Ada7 + pretvara žičani dongle u bežični, bežični adapter, pogodan za automobile s tvorničkim adapterom od 2017.

HRK 79.98
Roba
Dostupno je narudžbi

[Pretvori žičani dodatak u bežični] bežični adapter za dodatak namijenjen je samo tvornički ožičenim automobilima koji ga mogu pretvoriti u bežični dodatak. Kompatibilan sa modelom Audi / Alfa / Toyota / Porsche / Volkswagen / Mercedes-Benz / Hyundai / Honda Civic / Peugeot / Citroen / Chevrolet / Ford SYNC 3 / Mazda i druge automobile od 2017. [Glavna funkcija] bežični prijenosnici pretvorite žičani prijenos vašeg automobila u bežični. Zrcalite glavne aplikacije na zaslonu vašeg automobila. Podržava hands-free pozive, reprodukciju glazbe, navigaciju. Samo uživajte u automatskom povezivanju. [Jednostavno upravljanje] Samo priključite adapter za wireless carplay na USB port / OTG vaš auto žičani Car Play i uključite auto, spojite Iphone Bluetooth i bežični Car Play, postupite kao što je Iphone guide, omogućite mu da koriste Apple Car Play, zatim je подключит bežični Car Play. [Preporuke za rad] bežični adapter za Bucket prikladan je samo za vozila s tvornički povezanim bucket-om od 2017.i za Buck-ove od Buck-a do Buck-A15. Da biste to učinili, morate povezati samo s vašim. [Postprodajna usluga] bežični Dongle Bucket nudi jednogodišnje jamstvo i doživotnu tehničku podršku. Samo nas kontaktirajte putem poruke. Odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji